Vijverhof 4-persoons (2020)

Bungalow Vijverhof is gelegen op een ruim terrein van bijna 2000 m2. Vanuit de woonkamer en het terras kijkt u uit op een grote vijver. Het terrein is omgeven door boomsingels en hagen. Naast de vijver zijn een groot en een klein terras aangelegd. De bungalow heeft drie verdiepingen: het souterrain, de begane grond en de bovenverdieping, allen 70 m2. Voor de bungalow zijn drie parkeerplaatsen beschikbaar. Indeling

Als alternatief voor de huur van een 6-persoons accommodatie kunt u voor (max) 4 personen ook uitsluitend de bovenverdieping huren (70 m2). De begane grond en het souterrain zijn dan niet beschikbaar.

Op de bovenverdieping vindt u een woon-/slaapkamer met een 2-persoons luxe slaapbank (160x200),  tv en radio/cd-speler met bluetooth interface en USB aansluiting, alsmede een  eethoek voor 4 personen. Er is een open keuken die is voorzien van een 4-pits inductiekookplaat, oven/magnetron, koelkast met vriesvakje, vaatwasser, wasmachine,  waterkoker, koffiezetapparaat en Senseo. Het balkon op de bovenverdieping is aan de westzijde zodat u daar vanaf 12.00 uur van de zon kunt genieten.

Een slang voor het centrale stofzuigsysteem bevindt zich in de vaste kast in de woonkamer. De slaapkamer heeft twee boxspingbedden (80x200 cm). 
De badkamer is voorzien van ligbad, toilet, douche (geen cabine), wastafel en handdoelradiator.
De gehele bungalow is voorzien van vloerverwarming en in de gehele bungalow is gratis draadloos internet. 

Bij 4-persoons huur van de bovenverdieping kan van een beperkt gedeelte van de tuin gebruik worden gemaakt. Tuinmeubilair is aanwezig. Bij 4-persoons huur van de bovenverdieping zijn geen huisdieren toegestaan.

In de periode ca half mei tot ca half september is er de mogelijkheid van gebruik van een strandhuisje bij Paal 17.

Prijzen, beschikbaarheid en boekingen

Voor alle informatie over prijzen, beschikbaarheid en het maken van reserveringen kunt u kijken op https://www.texel.net/nl/accommodatie/vijverhof_0595