Ons aanbod

6 bungalows

Boshof 12 persoons

Accommodaties

Bungalow Boshof is gelegen op een ruim terrein van ca 1400 m2. Vanuit de woonkamer en het terras kijkt u uit op een groot gras/speelveld. Het terrein is omgeven door boomsingels en hagen. De bungalow heeft drie verdiepingen: het souterrain, de begane grond en de bovenverdieping, met een totaal woonoppervlak van ca 200 m2. Voor de bungalow zijn drie parkeerplaatsen beschikbaar.

12
2
Den Burg

Boshof 2 persoons

Accommodaties

Bungalow Boshof is gelegen op een ruim terrein van ca 1400 m2. Vanuit de woonkamer en het terras kijkt u uit op een groot gras/speelveld. Het terrein is omgeven door boomsingels en hagen. De bungalow heeft drie verdiepingen: het souterrain, de begane grond en de bovenverdieping, met een totaal woonoppervlak van ca 200 m2. Voor de bungalow zijn drie parkeerplaatsen beschikbaar. Voor de 2 persoonsverhuur is alleen de begane grond beschikbaar.

2
2
Den Burg

Bungalow Vijverhof is gelegen op een ruim terrein van ca 2000 m2. Vanuit de woonkamer en het terras kijkt u uit op een vijver en grasveld. Het terrein is omgeven door boomsingels en hagen. Er is een groot en een klein terras aangelegd. De bungalow heeft drie etages: het souterrain, de beg. grond en de bovenverdieping, allen 70 m2, samen ca 200 m2. Voor de bungalow zijn drie parkeerplaatsen.

12
2
Den Burg

Bungalow Vijverhof is gelegen op een ruim terrein van ca 2000 m2. Vanuit de woonkamer en het terras kijkt u uit op een vijver en grasveld. Het terrein is omgeven door boomsingels en hagen. Er is een groot en een klein terras aangelegd. De bungalow heeft drie etages: het souterrain, de beg. grond en de bovenverdieping, allen 70 m2, samen ca 200 m2. Voor de bungalow zijn drie parkeerplaatsen. Met 6 personen maakt u gebruik van de begane grond en de eerste etage.

6
2
Den Burg

Appartement Vijverhof is gelegen op een ruim terrein van ca 2000 m2. Vanuit de woonkamer en het terras kijkt u uit op een vijver en grasveld. Het terrein is omgeven door boomsingels en hagen. Er is een groot en een klein terras aangelegd. De bungalow heeft drie etages: het souterrain, de beg. grond en de bovenverdieping, allen 70 m2, samen ca 200 m2. Voor de bungalow zijn drie parkeerplaatsen. Met 2 personen maakt u gebruik van de begane grond.

2
2
Den Burg

Appartement Vijverhof is gelegen op een ruim terrein van ca 2000 m2. Het terrein is omgeven door boomsingels en hagen. Er is een groot en een klein terras aangelegd. De bungalow heeft drie etages: het souterrain, de beg. grond en de bovenverdieping, allen 70 m2, samen ca 200 m2. Voor de bungalow zijn drie parkeerplaatsen. Met 2 personen maakt u gebruik van de eerste etage.

2
Den Burg